8 Σημαντικές συμβουλές για την αγορά μιας νέας τηλεόρασης

8 Σημαντικές συμβουλές για την αγορά μιας νέας τηλεόρασης

22 Ιουλίου, 2023 0 By admin

Είτε πρόκειται για αναγκαιότητα είτε για αναβάθμιση, η αγορά μιας νέας τηλεόρασης μπορεί να είναι μια συντριπτική εμπειρία. Πας με 240Hz για το μεγάλο παιχνίδι ή βουτάς στον κόσμο του HDR και θαμπώνεις την επόμενη κινηματογραφική βραδιά σου; Είναι Smart TV; Υπάρχουν αρκετά λιμάνια;

Και τι σημαίνουν αυτά τα πράγματα; Εάν είστε ένας από τους πολλούς αγοραστές που δεν είναι σίγουροι για τις λειτουργίες της τηλεόρασης, σας καλύψαμε. Από την ανάλυση έως τον ρυθμό ανανέωσης, αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε μια νέα τηλεόραση.

Προσδιορίστε την Τιμή σας

Κόψτε τη δουλειά στη μέση σχεδιάζοντας τι είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε προτού ψωνίσετε. Πολλοί έμποροι λιανικής προσφέρουν επιλογές μίσθωσης, όπως η Προοδευτική Μίσθωση, η οποία σας επιτρέπει να αποκτήσετε την τηλεόραση που χρειάζεστε, αλλά μοιράζετε το κόστος με επιλογές εβδομαδιαίας, κάθε δεύτερη εβδομάδα ή μηνιαίας πληρωμής. Έχοντας υπόψη το σημείο τιμής, θα είστε καλύτερα προετοιμασμένοι να βρείτε την τέλεια τηλεόρασή σας.

Αλήθεια στο μέγεθος

Οι τηλεοράσεις δεν μετρώνται με πλάτος ή ύψος. μετρώνται διαγώνια. Έτσι, ένα σετ 60″ θα μετρήσει και από τις δύο γωνίες, από πάνω προς τα κάτω. Λάβετε αυτό υπόψη εάν έχετε περιορισμένο χώρο ή εάν έχετε ένα κέντρο ψυχαγωγίας που επιτρέπει μόνο ένα συγκεκριμένο μέγεθος.

Ανάλυση

Η ανάλυση αναφέρεται στο πόσα pixel έχει η τηλεόρασή σας. Αυτές οι μικροσκοπικές κουκκίδες φωτός συνεργάζονται για να δημιουργήσουν τις εικόνες που βλέπετε στην οθόνη. Με σχεδόν 8 εκατομμύρια (!) pixel, το 4K γίνεται γρήγορα η τυπική ανάλυση και προσφέρει την καλύτερη εμπειρία προβολής χωρίς να σπάει τα χρήματα.

Χρώματα και HDR

Έχετε παρατηρήσει ότι ορισμένες τηλεοράσεις είναι πιο φωτεινές και πιο ζωντανές από άλλες; Αυτό ονομάζεται HDR ή High Dynamic Range. Οι τηλεοράσεις με HDR έχουν βαθιά, πλούσια χρώματα και ωραία, φωτεινά λευκά που πραγματικά κάνουν την εικόνα να βγαίνει. Αυτή η δυνατότητα συναντάται συνήθως σε προσιτές τηλεοράσεις μεσαίας κατηγορίας και είναι απαραίτητο για τους λάτρεις του κινηματογράφου.

Ρυθμός ανανέωσης

Οι ρυθμοί ανανέωσης καθορίζουν πόσες φορές ανά δευτερόλεπτο αλλάζει ή ανανεώνεται η εικόνα στην οθόνη σας. Τα αθλήματα απαιτούν υψηλό ρυθμό για να απολαμβάνετε κάθε λεπτομέρεια, ενώ άλλα μέσα, όπως οι ταινίες, γυρίζονται σκόπιμα με χαμηλότερο ρυθμό καρέ για να διατηρήσουν μια κινηματογραφική αίσθηση. Προσπαθήστε να βρείτε μια τηλεόραση με ρυθμιζόμενο ρυθμό ανανέωσης, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε κάθε είδους περιεχόμενο.

Αλλα χαρακτηριστικά

Συνδέσεις: Αποκτήστε μια τηλεόραση με αρκετές θύρες HDMI για να χωράει όλες τις κονσόλες παιχνιδιών, τις συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Wi-Fi: Οι έξυπνες τηλεοράσεις είναι αρκετά συνηθισμένες και σας επιτρέπουν να συνδεθείτε σε όλες τις συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης και ταινιών.

Αντανάκλαση: Είναι μια διασκεδαστική μικρή λειτουργία που σας επιτρέπει να στέλνετε βίντεο από το τηλέφωνο ή το tablet σας απευθείας στην τηλεόρασή σας.

Επιλέξτε ένα σετ; Με την Προοδευτική Μίσθωση, μπορείτε να βρείτε ένα ευέλικτο πρόγραμμα πληρωμών που λειτουργεί καθώς τους πληρώνετε σε εβδομαδιαίες, κάθε δεύτερη εβδομάδα ή μηνιαίες πληρωμές. Επισκεφτείτε το progleasing.com για να μάθετε περισσότερα.