5 συσκευές Amazon που μπορούν να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το σπίτι σας σε SmartHome

5 συσκευές Amazon που μπορούν να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το σπίτι σας σε SmartHome

31 Μαΐου, 2023 0 By admin

Οι έξυπνες συσκευές έχουν αλλάξει τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τα σπίτια μας. Με την άνοδο των gadget SmartHome της Amazon, είναι πιο εύκολο να ελέγχετε τη θερμοκρασία, τα φώτα, την ασφάλεια του σπιτιού σας, ακόμα και να παραγγείλετε είδη παντοπωλείου, απλώς μιλώντας στην Alexa. Ωστόσο, με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, μπορεί να είναι συντριπτικό να αποφασίσετε ποιες έξυπνες συσκευές Amazon είναι οι καλύτερες για το σπίτι σας. Εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες έξυπνες συσκευές της Amazon που πρέπει να λάβετε υπόψη.


Echo Dot

Το Echo Dot είναι ένα μικρό και προσιτό έξυπνο ηχείο που έχει μεγάλη γροθιά. Διαθέτει κομψό και διακριτικό σχεδιασμό με εξαιρετική ποιότητα ήχου και χρησιμοποιεί την τεχνολογία αναγνώρισης φωνής της Alexa για ευκολία και ακρίβεια. Με το Echo Dot, μπορείτε να ζητήσετε από την Alexa να παίξει μουσική, να απαντήσει σε ερωτήσεις, να ρυθμίσει ξυπνητήρια και να ελέγξει τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού σας μόνο με τη φωνή σας. Επιπλέον, το Echo Dot διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας, καθιστώντας το μια εξαιρετική προσθήκη στη ρύθμιση του έξυπνου σπιτιού σας.


Βρείτε Echo Dots


Echo Show

Το Echo Show είναι μια ευέλικτη έξυπνη οθόνη ιδανική για την κουζίνα ή το σαλόνι. Διαθέτει εξαιρετική οθόνη HD, εξαιρετικές δυνατότητες κάμερας και ηχεία υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε βίντεο, να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις και να ελέγχετε τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού σας. Το Echo Show μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ψηφιακή κορνίζα ή για εμφάνιση συνταγών και οδηγιών μαγειρέματος ενώ βρίσκεστε στην κουζίνα.


Αναζήτηση για Echo Show


Χτύπησε ένα κουδούνι βίντεο

Το Ring Video Doorbell είναι απαραίτητο για την ασφάλεια του σπιτιού. Σας επιτρέπει να βλέπετε, να ακούτε και να μιλάτε με οποιονδήποτε βρίσκεται στην πόρτα σας από το τηλέφωνο, το tablet ή τη συσκευή Echo. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις που ενεργοποιούνται με κίνηση και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις κίνησης. Το Ring Video Doorbell έχει εξαιρετική συνδεσιμότητα Wi-Fi και ανίχνευση κίνησης, καθιστώντας το έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο παρακολούθησης της μπροστινής πόρτας σας.

Αναζήτηση Ring Doorbells


Έξυπνο βύσμα Amazon

Το Amazon Smart Plug είναι ένας απλός και οικονομικός τρόπος για να κάνετε οποιαδήποτε συσκευή στο σπίτι σας «έξυπνη». Απλώς συνδέστε το σε μια πρίζα, συνδέστε το στην Alexa και μπορείτε να ελέγχετε οποιαδήποτε συσκευή με τη φωνή σας ή μέσω της εφαρμογής Alexa. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ανάψετε τη λάμπα σας, να ξεκινήσετε την καφετιέρα σας ή να ελέγξετε τα χριστουγεννιάτικα φώτα σας χωρίς να αφήσετε τον καναπέ σας.

Αναζήτηση Amazon Smart Plugs


Fire TV Stick 4K

Μεγάλος λάτρης της παρακολούθησης τηλεόρασης και ταινιών; Το Fire TV Stick 4K είναι το τέλειο gadget για να προσθέσετε στην αίθουσα ψυχαγωγίας σας. Αυτή η ισχυρή συσκευή ροής μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε τηλεόραση σε έξυπνη τηλεόραση. Η προσθήκη Fire TV Stick 4K στις ρυθμίσεις σας θα προσθέσει υποστήριξη για 4K Ultra HD, HDR και Dolby Vision. Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης τηλεχειριστήριο Alexa Voice για έλεγχο hands-free. Με το Fire TV Stick 4K, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Hulu και Amazon Prime Video.

Βρείτε Fire Sticks


Βρείτε αυτό που χρειάζεστε στο Amazon.com

Οι έξυπνες συσκευές της Amazon μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και βολική και υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Είτε αναζητάτε ένα έξυπνο ηχείο, ασφάλεια στο σπίτι, καλύτερη ποιότητα τηλεόρασης ή απλά έναν πιο βολικό τρόπο ζωής, η Amazon έχει όλα όσα χρειάζεστε για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε SmartHome.

Ως συνεργάτης της Amazon ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθειες από τυχόν αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.