5 πλεονεκτήματα και 2 μειονεκτήματα της αγοράς ενός τμήματος

5 πλεονεκτήματα και 2 μειονεκτήματα της αγοράς ενός τμήματος

8 Ιουνίου, 2023 0 By admin

Τίποτα δεν λέει “Φτιάξτε τον εαυτό σας στο σπίτι” σαν ένα άνετο και άνετο μέρος για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Και από όλους τους τρόπους για να γεμίσετε το χώρο σας, η καρέκλα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς. Για να σας βοηθήσουν να το πετύχετε αυτό, οι τομές μπορούν να παίξουν ρόλο στο να δώσουν στα δωμάτιά σας την τέλεια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Τα πολλά σχήματα, τα μεγέθη και η απλότητά τους τα καθιστούν την τέλεια επιλογή για την επίπλωση του σπιτιού σας. Ακολουθεί μια λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε εάν το τμήμα είναι κατάλληλο για εσάς ή όχι.

Πλεονεκτήματα

Προσαρμογή

Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν τομές πάνω από έναν καναπέ ή ένα κάθισμα είναι απλώς επειδή μπορείτε να προσαρμόσετε τα τμήματα όπως και όποτε θέλετε. Τα μικρότερα, αρθρωτά κομμάτια σάς επιτρέπουν να αλλάζετε τη διάταξή σας αμέσως. Ένα μόνο μακρύ καθιστικό, μια ορθή γωνία που αγκαλιάζει έναν τοίχο ή ακόμα και ένας κύκλος είναι δυνατός με τομές. Αυτός ο τύπος επίπλων είναι μοναδικός στο να σας επιτρέπει να κάνετε το σαλόνι σας αυτό που θέλετε.

Ρύθμιση/Κάτω

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τις απογοητεύσεις της προσπάθειας να τοποθετήσετε έναν καναπέ πλήρους μεγέθους μέσα από τις πόρτες ή τις σκάλες, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε πόσο εύκολα οι τομές κάνουν όλη αυτή τη διαδικασία. Τα περισσότερα κομμάτια σε ένα τμήμα μπορούν όλα να χωριστούν σε πάνω/κάτω μισά, κάνοντας τη ρύθμιση ή την αφαίρεση γρήγορη και εύκολη. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν μετακινείστε πολύ ή πρέπει να βάλετε μερικά κομμάτια στην αποθήκευση.

Μέγεθος

Όταν αγοράζετε έναν συμβατικό καναπέ, συνήθως αγοράζετε ένα μέγεθος. Στη συνέχεια, κολλάτε με αυτό το μέγεθος μέχρι να αναβαθμίσετε ή να αντικαταστήσετε τον καναπέ. Ένα καθαρό πλεονέκτημα της κατοχής ενός τμήματος, από την άλλη πλευρά, είναι η δυνατότητα προσαρμογής του μεγέθους όταν αγοράζετε τη μονάδα ή ακόμα και αφού τη φέρετε στο σπίτι.

Καλός σε πολλά πράγματα

Το έχουμε πει λίγο, αλλά δεν μπορούμε να το πούμε αρκετά: τα σετ ταιριάζουν τέλεια με όλα τα όνειρα της διακόσμησης του σπιτιού σας. Μπορούν να μετακινηθούν από μια ιδιοτροπία για να ελευθερώσουν χώρο για μεγάλες συγκεντρώσεις, να συναρμολογηθούν για να φτιάξουν ένα κρεβάτι για τους καλεσμένους που διανυκτερεύουν και να γίνουν άνετα καθίσματα σε στυλ θεάτρου για τις αγαπημένες σας ταινίες.

συνεδρίαση

Αν αισθάνεστε ένα θέμα εδώ, έχετε δίκιο. Και οι επιλογές καθισμάτων που παρέχουν τα τμήματα δεν διαφέρουν: μπορείτε να σχεδιάσετε τη διάταξη των καθισμάτων σας όπως θέλετε. Είτε είναι μεγάλος, η οικογένειά σας ή μόνο εσείς, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα τμήμα όπως ακριβώς το θέλετε. Σε αντίθεση με τους καναπέδες, οι οποίοι πρέπει να μετακινούνται ως μονάδα, οι τομές μπορούν να αναμειχθούν και να συνδυαστούν με σχεδόν ατελείωτους τρόπους για να σας δώσουν την αίσθηση του σπιτιού με το δικό σας μοναδικό στυλ.

μειονεκτήματα

Τιμή

Τα τμήματα μπορεί να είναι ακριβά. Πολλαπλά, πλήρως επιπλωμένα κομμάτια καναπέ συνήθως κοστίζουν περισσότερο από μία μονάδα. Ακόμη και τα βασικά σετ μπορεί να είναι πιο ακριβά από έναν συμβατικό καναπέ. Τα καλά νέα είναι ότι όσο περισσότερα κομμάτια προσθέτετε στη μονάδα σας, τόσο φθηνότερα θα είναι αυτά τα κομμάτια. Έτσι, ενώ μια κύρια μονάδα μπορεί να είναι πιο ακριβή από έναν καναπέ παρόμοιου μεγέθους, ένα μεγάλο τμήμα θα είναι φθηνότερο από την αγορά άλλων επίπλων καθίσματος για να γεμίσει τον ίδιο χώρο.

Μεταφορά

Παραδόξως, οι τομές μπορεί να είναι ένας πόνος στη μεταφορά. Παρόλο που κάθε κομμάτι σπάει εύκολα, αυτό σημαίνει ότι έχετε τα διπλάσια κομμάτια που πρέπει να συσκευάσετε. Όταν θέλετε να στείλετε ένα μεγάλο τμήμα με 7,8 ή περισσότερα κομμάτια, όλα αυτά τα κομμάτια θα γεμίσουν γρήγορα το κινούμενο φορτηγό ή τον αποθηκευτικό σας χώρο.

Βρείτε την επόμενη αναβάθμισή σας με το Progressive Leasing

Αν θέλετε να αντικαταστήσετε τα παλιά σας έπιπλα, η Progressive Leasing μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο τμήμα. Με απλές, ευέλικτες επιλογές πληρωμής και χιλιάδες τοποθεσίες συνεργατών λιανικής, θα βρείτε την καλύτερη θέση για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση progleasing.com.