5 Μοναδικές Εναλλακτικές Διαμάντια – Προοδευτική Μίσθωση

5 Μοναδικές Εναλλακτικές Διαμάντια – Προοδευτική Μίσθωση

8 Ιουνίου, 2023 0 By admin

Διαμάντια. Είναι για πάντα, ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού και εκατό άλλα πράγματα που μάλλον έχεις βαρεθεί να ακούς. Τώρα χωρίς λίγα διαμάντια? εξακολουθούν να είναι τόσο όμορφες και λαμπερές όσο ποτέ. Αλλά αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό και εξίσου όμορφο, σας καλύψαμε. Από τη βαθιά θάλασσα στο διάστημα (yup), έχουμε συγκεντρώσει μερικές απόλυτα μοναδικές εναλλακτικές για να προσθέσετε στη συλλογή σας.

Ακουαμαρίνης

Από το πράσινο της μέντας έως το μπλε ναυτικό, αυτό το εντυπωσιακό στολίδι αιχμαλωτίζει πραγματικά την ομορφιά της θάλασσας. Κάποτε πίστευαν ότι ήταν δάκρυ γοργόνας, η ακουαμαρίνα κοσμεί τα πάντα, από κοσμήματα μέχρι διακόσμηση σπιτιού. Αυτό το στολίδι έχει επίσης τη σπάνια ποιότητα της άψογης φυσικότητας. Αν ψάχνετε για την (κυριολεκτικά) τέλεια μπλε πέτρα, ρωτήστε τον κοσμηματοπώλη σας για την ακουαμαρίνα.

Μαργαριτάρι Ταϊτής

Γνωστά και ως μαύρο μαργαριτάρι, τα μαργαριτάρια Ταϊτής είναι μοναδικά για έναν τύπο στρειδιού. Σε αντίθεση με άλλα είδη, το Black Lipped Oyster είναι ο μόνος τύπος με σκούρο εσωτερικό κέλυφος, που οδηγεί στο πρασινωπό μαύρο χρώμα για το οποίο είναι γνωστά τα μαργαριτάρια του. Αν και δεν είναι τεχνικά πετράδια, τα Tahitian Pearls είναι πραγματικά μοναδικά στο είδος τους.

Μοργανίτης

Τα κοσμήματα καλύπτονται συχνά με βαθιά, εντυπωσιακά χρώματα όπως κόκκινο, μπλε, πράσινο ή μωβ. Εάν δεν είναι αυτό το στυλ σας, η Morganite προσφέρει μια διακριτική ροζ εναλλακτική. Αυτή η εκθαμβωτική ροζ πέτρα μοιάζει πολύ με ροζ διαμάντια, αλλά είναι ένα κλάσμα του κόστους. Γρήγορα ανερχόμενη σε δημοτικότητα, ο Morganite είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάποιον που αναζητά μια απαλή και εξωτική εμφάνιση.

Αγαπητέ Opal

Η ποικιλία Precious αυτού του διαμάντι έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνωστό ως Play-of-Color. Όταν το φως εισέρχεται σε ένα πολύτιμο οπάλιο, χωρίζεται σε μια έκρηξη λαμπερών χρωμάτων που αλλάζουν συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δείτε ποτέ την ίδια λάμψη δύο φορές, δίνοντας στην πέτρα μια απεριόριστη ποσότητα νέας, αστραφτερής εμφάνισης.

Μωισσανίτης

Ο Μωισσανίτης ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά σε έναν κρατήρα που άφησε ένας μετεωρίτης. Από το διάστημα. Αν ψάχνετε για κάτι σπάνιο και μοναδικό, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή. Αν και αυτό το στολίδι έχει πολλές από τις ίδιες ιδιότητες με ένα διαμάντι, έχει μια μοναδική λαμπρότητα. Δυστυχώς, οι φυσικές πέτρες είναι δύσκολο να βρεθούν (πόσες διαστημικές πέτρες έχετε δει;), αλλά τα περισσότερα καταστήματα προσφέρουν εργαστηριακό Moissanite που είναι πανομοιότυπο από κάθε άποψη.

Η Jewelers φέρει πολλές εναλλακτικές λύσεις διαμαντιών που είναι ιδανικές για κάθε περίσταση. Αλλά αν η καρδιά σας εξακολουθεί να είναι προσηλωμένη στη λάμψη αυτού του πολύτιμου πετραδιού, μην ανησυχείτε. Τα διαμάντια εξακολουθούν να είναι η πιο δημοφιλής επιλογή κοσμήματος. Για να βρείτε το τέλειο διαμάντι σας, διαμάντι ή άλλο, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Find-a-Store για να βρείτε ένα κοσμηματοπωλείο κοντά σας.