4 πράγματα που χρειάζεστε για το Den σας για βιντεοπαιχνίδια

4 πράγματα που χρειάζεστε για το Den σας για βιντεοπαιχνίδια

7 Ιουνίου, 2023 0 By admin

Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη μέρα είναι να αποσυνδεθείτε από την πραγματική ζωή και να συνδεθείτε στον εικονικό κόσμο. Μπορείτε να βάλετε το άγχος σας στην παύση καθώς οδηγείτε ανάμεσα στα αστέρια, περπατάτε σε εκπληκτικά τοπία, πολεμάτε ορδές πεινασμένων ζόμπι και πολλά άλλα.

Για να κάνουμε την απόδρασή σας ακόμα καλύτερη, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με πράγματα που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο

Άνετα έπιπλα

Αυτό μπορεί να είναι αυτονόητο, αλλά καμία ρύθμιση gaming δεν μπορεί να απολαύσει πλήρως χωρίς εξαιρετικά εργαλεία. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι πόνοι και πόνοι ενώ βρίσκεστε στη μέση ενός αγώνα πρωταθλήματος. Τα επιτραπέζια παιχνίδια συνήθως περιλαμβάνουν τη στήριξη σε μια εργονομική καρέκλα που παρέχει στήριξη στην πλάτη, τον λαιμό και τα χέρια. Εάν παίζετε σε μεγάλη οθόνη, οι επιλογές σας διευρύνονται λίγο. Τα καθίσματα για το θέατρο και οι πολυτελείς ξαπλώστρες μπορούν να προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες που μπορείτε να βρείτε.

Είτε σας αρέσει η κίνηση που προσφέρει μια καρέκλα gaming είτε οι πιο χαλαρωτικές επιλογές που προσφέρει μια ανάκλιση, ο καλύτερος τύπος επίπλων είναι εκείνος που μπορείτε να ξεχάσετε ενώ επικεντρώνεστε στη νίκη.

Τηλεόραση OLED

Τι συμβαίνει με όλους αυτούς τους διαφορετικούς τύπους τηλεοράσεων; LCD, LED, QLED, OLED; Μπορεί σίγουρα να προκαλέσει σύγχυση αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε όταν ψωνίζετε είναι ότι όλες οι τηλεοράσεις LED είναι στην πραγματικότητα τηλεοράσεις LCD. Η οθόνη LCD (οθόνη υγρών κρυστάλλων) αναφέρεται στην οθόνη της τηλεόρασης, ενώ η LED (Δίοδος εκπομπής φωτός) αναφέρεται στο πώς ανάβει η οθόνη σας.

Οι περισσότερες τηλεοράσεις (LED, QLED) χρησιμοποιούν οπίσθιο φωτισμό ή φώτα γύρω από τα πλαϊνά πάνελ για να φωτίζουν την τηλεόρασή σας. Σε μια OLED, κάθε μεμονωμένο pixel ανάβει. Σας προσφέρει απαράμιλλα χρώματα, αντίθεση, γωνίες θέασης και πολλά άλλα. Για τα βιντεοπαιχνίδια, πραγματικά δεν υπάρχει σύγκριση. Το να παίζετε ένα παιχνίδι σε μια κανονική τηλεόραση και μετά να μεταβείτε σε OLED είναι σαν μια εντελώς νέα εμπειρία και δεν θα θέλετε ποτέ να επιστρέψετε.

Ήχος Surround

Ξέρεις τι λένε, «Αν το σπίτι σου δεν κουνιέται, το μπάσο σου δεν είναι αρκετά δυνατό». Δεν γνωρίζουμε πραγματικά αν κάποιος το είπε αυτό, αλλά θα πρέπει να ισχύει για τη ρύθμιση του παιχνιδιού σας. Αν δεν χρησιμοποιείτε ακουστικά (που είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για ήχο), θα θέλετε κάτι περισσότερο από τα μικροσκοπικά ηχεία της τηλεόρασής σας για να ζωντανέψετε τα παιχνίδια σας.

Η τεχνολογία ήχου έχει φτάσει στο σημείο όπου ακόμη και μια ηχητική μπάρα μπορεί να γεμίσει το δωμάτιό σας με καθηλωτικό ήχο. Αλλά αν θέλετε να το πάτε στο επόμενο επίπεδο, μια πραγματική εμπειρία ήχου surround θα σας βάλει στο παιχνίδι σας όσο κανένας άλλος. Με τη σωστή ρύθμιση, κάθε πυροβολισμός, γέλιο, βήμα και πτώση νερού είναι σαν να συμβαίνει ακριβώς δίπλα σας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να βρείτε πολύ καλές επιλογές σε τιμές προϋπολογισμού. Νίκη νίκη!

Μικρή φριτέζα

είσαι διψασμένος Ήσασταν επίσης στη μέση (και κερδίσατε) ένα έντονο παιχνίδι Capture the Flag…on the moon. Δεν μπορείς να σταματήσεις, μάλλον δεν πρέπει να σηκωθείς, αλλά φίλε. Το ποτό είναι πραγματικά καλό. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ψυγείο για αυτό! Δηλαδή το μίνι ψυγείο.

Διατηρήστε τα γεύματα, τα ποτά και το φαγητό σας στα χέρια σας με το δικό σας μίνι ψυγείο. Διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, μερικά έχουν επιλογές θέρμανσης (για τάκο αργά το βράδυ) και μερικά σας επιτρέπουν να προσθέσετε προσαρμοσμένα σχέδια των αγαπημένων σας παιχνιδιών. Τα μίνι ψυγεία είναι απαραίτητα για τις αίθουσες παιχνιδιών και παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε όλη σας την καφεΐνη, τα shakes και τα τσιπ.

Θέλετε να αναβαθμίσετε την αίθουσα παιχνιδιών σας; Η Progressive Leasing προσφέρει απλές και ευέλικτες επιλογές αγοράς από χιλιάδες συνεργάτες λιανοπωλητές σε όλη τη χώρα. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας και ανακαλύψτε την τέλεια ρύθμιση gaming επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση ProgLeasing.com.