Όλα όσα χρειάζεστε για να ενημερώσετε τη βεράντα σας

Όλα όσα χρειάζεστε για να ενημερώσετε τη βεράντα σας

22 Ιουλίου, 2023 0 By admin

Το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ! Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να αναζωογονήσετε την υπαίθρια όαση για αυτές τις γαλήνιες καλοκαιρινές νύχτες.

Σετ ομπρέλας και βεράντας

Η επιπλέον σκιά και τα άνετα καθίσματα μπορούν να αλλάξουν όλη τη δυναμική της βεράντας σας. Είτε διαθέτετε ήδη κάποια έπιπλα εξωτερικού χώρου και χρειάζεται απλώς μια γρήγορη βαφή, είτε θέλετε να χαρείτε κάτι νέο αυτή τη σεζόν, αποκτήστε κάτι που είναι τέλειο για να διασκεδάσετε την οικογένειά σας για εκείνες τις τέλειες καλοκαιρινές νύχτες.

λαχανόκηπος

Φυτά σε γλάστρες, πράσινους τοίχους, κήπους με βότανα και παρτέρια. Τίποτα δεν δίνει περισσότερη ζωή και χρώμα στη μικρή όαση της αυλής σας από μερικά φυτά από το φυτώριο της περιοχής σας. Απλώς προσθέστε τη δική σας αίσθηση στη διακόσμησή σας επιλέγοντας μοντέρνες ζαρντινιέρες και βάζα και λουλούδια που έχουν συντονιστεί με το χρώμα. Φροντίστε να κάνετε μια μικρή έρευνα για να βεβαιωθείτε ότι τα φυτά που παίρνετε είναι διαχειρίσιμα για την τοποθεσία σας!

Φωτισμός

Τα φανάρια και τα φωτιστικά μπορούν να προσθέσουν λίγη μαγεία στην ατμόσφαιρα της αυλής σας! Διατηρήστε έναν περιορισμένο προϋπολογισμό, τοποθετώντας μερικά φώτα μπιστρό γύρω από την οροφή ή γεμίστε λίγο παραπάνω με ένα κομψό κρεμαστό φωτιστικό σε ένα σετ τραπεζαρίας στην πίσω αυλή!

Καρότσια ποτών

Εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με ένα μικρό προκατασκευασμένο καρότσι ποτών, εύκολα προσβάσιμο από το αίθριο σας. Φέρτε τα αγαπημένα σας ποτά και ορεκτικά σε ένα μικρό καροτσάκι μπιστρό που είναι εύκολο να το αποθηκεύσετε και όμορφο στο στυλ. Αυτά μπορεί να κυμαίνονται από 50-1.000 $ ανάλογα με τη μάρκα και τον προϋπολογισμό σας.

Πλακόστρωτα

Χρειάζεστε λίγο επιπλέον χώρο; Επεκτείνετε τη βεράντα σας με μερικές πλακόστρωτες στρώσεις με επιπλέον ωφέλιμο χώρο. Μπόνους: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον επιπλέον χώρο με έναν καναπέ στην πίσω αυλή για παρατήρηση αστεριών αργά τη νύχτα!

πυρκαγιάς

Τίποτα δεν ξεπερνά τις οικογενειακές βραδιές γύρω από το λάκκο της φωτιάς με s’mores το καλοκαίρι. Το καλύτερο κομμάτι? Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην έρημο και να βάλετε φωτιά για να αποκτήσετε αυτή τη μαγική εμπειρία. Αγοράστε μερικά τούβλα για να φτιάξετε ένα στρογγυλό ή τετράγωνο λάκκο για ένα γρήγορο έργο το Σαββατοκύριακο. Προσθέστε μερικές καρέκλες για κάμπινγκ ή αίθριο και ηχεία Bluetooth για να ανανεώσετε τον χώρο σας για έναν προσβάσιμο χώρο πάρτι όποτε θέλετε!