Πώς να προσθέσετε μόνοι σας συναλλαγές στην πιστωτική σας αναφορά δωρεάν

Πώς να προσθέσετε μόνοι σας συναλλαγές στην πιστωτική σας αναφορά δωρεάν

2 Ιουνίου, 2023 0 By admin

Εάν χρειάζεστε επισκευή πίστωσης, πιθανότατα αναρωτηθήκατε πώς να προσθέσετε εμπορικές γραμμές στην πιστωτική σας αναφορά. Καλά νέα: η πιστωτική επισκευή δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη. Μπορείτε να μάθετε πώς να προσθέτετε εμπορικές γραμμές δωρεάν και πού να αγοράζετε επιλογές υψηλής ποιότητας με τον εύχρηστο οδηγό μας.

Πώς οι τράπεζες υπολογίζουν τα πιστωτικά σκορ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι τι λαμβάνουν υπόψη οι τράπεζες όταν ελέγχουν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας:

  • Ιστορικό πληρωμών. Καταφέρατε ποτέ να εξοφλήσετε το χρέος ή έχετε πληρώσει ποτέ όλα τα χρήματα που δανείσατε εγκαίρως; Οι τράπεζες βλέπουν πιο θετικά τους δανειολήπτες που κάνουν τακτικές πληρωμές εγκαίρως.
  • Το υπόλοιπο του δανείου σας. Η τράπεζα εξετάζει πόσα οφείλετε αυτήν τη στιγμή.
  • Είδος πίστωσης. Ορισμένοι τύποι πίστωσης προτιμώνται έναντι άλλων όταν μια τράπεζα σκέφτεται να σας δανείσει χρήματα. Είναι χρήσιμο να διατηρήστε μια υγιή ισορροπία.
  • Διάρκεια. Πόσο καιρό χρωστάς; Η τράπεζα θα εξετάσει πόσο καιρό θα χρειαστεί για να εξοφλήσει τον παλαιότερο λογαριασμό σας προτού λάβει μια απόφαση.

Εάν η τράπεζα σας δίνει χαμηλές βαθμολογίες σε αυτά τα κριτήρια, ήρθε η ώρα να μάθετε πώς να προσθέτετε μόνοι σας εμπορικές γραμμές στην πιστωτική σας αναφορά.

Πώς να προσθέσετε Tradelines δωρεάν

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε πώς να προσθέτετε εμπορικές γραμμές δωρεάν είναι να μπείτε σε μια τράπεζα και να αποκτήσετε έναν λογαριασμό. Αυτό είναι: τόσο απλό.

Ωστόσο, ενώ αυτό εξηγεί το ζήτημα, δεν σας διδάσκει πώς να προσθέτετε εμπορικές γραμμές δωρεάν που θα ωφελήσουν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Εξάλλου, εάν αποκτήσετε έναν πιστωτικό λογαριασμό σε μια τράπεζα, πρέπει να τον συντηρήσετε και να τον διατηρήσετε υγιή. Συχνά πηγαίνει αντίθετα: ανακαλύπτεις πώς να προσθέτεις εμπορικές γραμμές δωρεάν, αλλά καταλήγεις με επιπλέον χρέος που δυσκολεύεσαι να ξεπληρώσεις. Και τώρα η πιστωτική επισκευή φαίνεται πιο μακριά.

Τι είναι η κύρια γραμμή εμπορίου;

Αυτό αναφέρεται σε οποιαδήποτε επιλογή πίστωσης όπου είστε ο κάτοχος και ο χειριστής του λογαριασμού. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αυτές τις επιλογές, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επισκευή πίστωσης μόνο εάν είστε σε θέση να διαχειριστείτε ανεξάρτητα τα οικονομικά σας και να κάνετε τακτικές πληρωμές εγκαίρως. Αυτή είναι μια πρόκληση για πολλούς ανθρώπους, γι’ αυτό η εύρεση εξουσιοδοτημένων εμπορικών γραμμών χρήστη γίνεται μια δημοφιλής επιλογή για να αυξήσετε τη βαθμολογία σας.

Οι κύριες εμπορικές γραμμές ωφελούν την πιστωτική μου βαθμολογία;

Εξαρτάται. Οι κύριες εμπορικές γραμμές είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν μπορείτε να τις διαχειριστείτε αποτελεσματικά. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την πληρωμή, αυτές οι επιλογές μπορεί να βλάψουν τη βαθμολογία σας. Οι κύριες εμπορικές γραμμές κακής ποιότητας είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για το πώς να προσθέσετε οι ίδιοι εμπορικές γραμμές στην πιστωτική σας αναφορά.

Θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με ιστότοπους που πωλούν βασικές εμπορικές γραμμές, καθώς δεν υπάρχει λόγος να τις ακολουθήσετε. Ως ιδιοκτήτης και χειριστής, θα είστε υπεύθυνοι για αυτές τις επιλογές, όπως θα κάνατε αν κάνατε λογαριασμό σε τράπεζα. Οι εμπορικές γραμμές εξουσιοδοτημένων χρηστών είναι πιθανότατα καλύτερη επιλογή.

Πώς να προσθέσετε μόνοι σας συναλλαγές στην πιστωτική σας αναφορά

Εάν αναρωτιέστε πώς να προσθέσετε οι ίδιοι εμπορικές γραμμές στην πιστωτική σας αναφορά, θα πρέπει να εξετάσετε τις εμπορικές γραμμές εξουσιοδοτημένων χρηστών. Έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

  • Ο λογαριασμός ανήκει και διαχειρίζεται κάποιος άλλος, συνήθως κάποιος με υψηλά όρια και πολύ χαμηλό ποσοστό χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι η τράπεζα θεωρεί τη γραμμή ασφαλή και η θετική της φήμη επιβαρύνει τις προσπάθειές σας για την επιδιόρθωση της πίστωσης.
  • Όταν σκέφτεστε πώς να προσθέσετε εμπορικές γραμμές δωρεάν, αναρωτηθείτε γιατί ένα τρίτο μέρος θα ήθελε να συμμετάσχει. Αν είναι επειδή προσφέρουν ενημερωμένες εξουσιοδοτημένες εμπορικές γραμμές χρηστών, αρκετά δίκαιο: αυτό είναι λογικό. Εάν προσφέρουν δωρεάν βασικές επιλογές, μπορεί να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την έλλειψη τεχνικών γνώσεών σας. Σημείωση: οι προκριματικές είναι γραμμές για τις οποίες είστε υπεύθυνοι. Τι κέρδος μπορεί να δει κάποιος πουλώντας σε εσάς ένα πράγμα όταν ξέρετε πώς να προσθέσετε εμπορικές γραμμές δωρεάν;
  • Το “Sasoned” σημαίνει ότι ο λογαριασμός είναι ενεργός (και υγιής) για τουλάχιστον 2 χρόνια. Οι τράπεζες είναι μεγάλοι οπαδοί αυτού του κανόνα.

Εύρεση αξιόπιστου προμηθευτή πιστωτικών γραμμών

Τώρα που ξέρετε πώς να προσθέτετε μόνοι σας εμπορικές γραμμές στην πιστωτική σας αναφορά, ήρθε η ώρα να βρείτε έναν αξιόπιστο προμηθευτή εμπορικών γραμμών. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια αξιόπιστη πηγή είναι να συγκρίνετε τις καλύτερες επιλογές για το πώς μπορείτε να προσθέσετε εμπορικές γραμμές δωρεάν ή χρησιμοποιώντας ενημερωμένες εξουσιοδοτημένες εμπορικές γραμμές χρήστη. Χρησιμοποιήστε ιστότοπους κριτικών που συγκρίνουν προσφορές από κάθε ιστότοπο και κρίνετε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς: ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών. Οι τράπεζες λατρεύουν τις επιλογές: σε μια τράπεζα, η αναφορά “επιλογών” την αναγκάζει να αναζητήσει ένα ευρύ φάσμα βάσεων δεδομένων, οι οποίες μπορούν να δώσουν θετικές ή/και αρνητικές πληροφορίες για τη βαθμολογία σας. Η επιλογή διαφορετικών επιλογών κατά την αγορά αυξάνει τον αριθμό των τόπων όπου η τράπεζα λαμβάνει θετικές πληροφορίες.

Ποιες είναι οι καλύτερες πιστωτικές γραμμές;

Οι καλύτερες επιλογές είναι οι εξουσιοδοτημένες εμπορικές γραμμές χρηστών που παρέχονται από έναν προμηθευτή υψηλής ποιότητας. Αν και πρέπει να πληρώσετε για αυτές τις επιλογές, είναι φθηνές σε σύγκριση με το κόστος όχι έχοντας τους. Το κόστος μπορεί να περιλαμβάνει:

  • Χειρότεροι όροι για μια υποθήκη (ή την πλήρη απόρριψη) που προκαλούνται από μια κακή πιστωτική βαθμολογία
  • Άρνηση πίστωσης για αντικείμενα που χρειάζεστε, όπως ένα νέο αυτοκίνητο
  • Γενική αστάθεια και αβεβαιότητα όταν προσπαθείτε να προγραμματίσετε τη ζωή σας

Αυτές οι επιλογές είναι ιδανικές για όποιον επιθυμεί να επιτύχει σταθερή πιστωτική επισκευή ενώ δημιουργεί ένα χαρτοφυλάκιο διαχειρίσιμων βασικών εμπορικών γραμμών.

Συμπέρασμα: Πώς να προσθέσετε μόνοι σας συναλλαγές στην πιστωτική σας αναφορά

Το να γνωρίζετε πώς να προσθέτετε εμπορικές γραμμές δωρεάν είναι ένα πράγμα. Η κατανόηση των καλύτερων επιλογών που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε την επισκευή πίστωσης είναι ένα άλλο θέμα.

Και μην πέφτετε σε φτηνά κόλπα: όταν μαθαίνετε πώς να προσθέτετε οι ίδιοι εμπορικές γραμμές στην πιστωτική σας αναφορά, θα πρέπει να συνεργάζεστε μόνο με τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές. Οτιδήποτε άλλο κινδυνεύει με αρνητικά αποτελέσματα, ακόμη και απώλεια χρημάτων και πίστωσης.

Στίβεν Μιλστάιν
Τελευταίες δημοσιεύσεις από τον Steven Millstein (Προβολή όλων)