Πώς να δημιουργήσετε το τέλειο σαλόνι στην αυλή

Πώς να δημιουργήσετε το τέλειο σαλόνι στην αυλή

8 Ιουνίου, 2023 0 By admin

Νιώθεις λίγο άδεια η αυλή σου; Τι γίνεται με αυτές τις παλιές, ερειπωμένες καρέκλες που κρέμονται γύρω από το αίθριο; Όταν έρθει η ώρα να φτιάξετε ή να αναβαθμίσετε τα έπιπλα της αυλής σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν βουτήξετε. Ακολουθούν 3 βήματα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον τέλειο παράδεισο στην πίσω αυλή.

Βήμα πρώτο: Προσδιορισμός χώρου και τοποθεσίας

Εάν έχετε ήδη προγραμματίσει ένα μέρος, αυτό είναι ένα εύκολο βήμα για εσάς. Εάν όχι, τα παρακάτω μπορεί να σας βοηθήσουν καθώς προετοιμάζεστε για το δωμάτιο ανάπαυσης.

Οι περισσότεροι από τους χώρους lounge που θα βρείτε είναι πολύ κοντά στο σπίτι. Παρέχει εύκολη πρόσβαση στα έπιπλα της βεράντας ή του καταστρώματος και προσφέρει έναν εύκολο τρόπο να τοποθετήσετε μια τέντα για προστασία από τις κακές καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, ανάλογα με την παρτίδα σας, μερικές φορές αυτή η συγκεκριμένη διάταξη δεν είναι επιθυμητή ή ακόμη και δυνατή.

Ενώ οι μεγάλοι, ανοιχτοί χώροι παρέχουν τις περισσότερες επιλογές για την τοποθέτηση επίπλων, πολλές αυλές έχουν βουτιές, βράχους, δέντρα, φωτιστικά νερού και άλλα χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν τα πράγματα δύσκολα. Το υπέροχο με τα σαλόνια της πίσω αυλής είναι ότι είναι κινητά. Τα τραπέζια, οι καρέκλες και άλλα έπιπλα δεν είναι κλειδωμένα στη θέση τους, επιτρέποντάς σας να τα μετακινήσετε όπου νομίζετε ότι είναι καλύτερο. Εάν σκοπεύετε να τοποθετήσετε το σαλόνι σας στην αυλή, εξετάστε τυχόν πιθανή πρόσβαση σε αυλή ή βοηθητικό εξοπλισμό που μπορεί να εμποδίσουν τα έπιπλά σας.

Βήμα δεύτερο: Επιλέξτε ένα υλικό

Μέταλλο, ξύλο ή λυγαριά; Όταν αποφασίζετε για έπιπλα για το σαλόνι σας, μπορείτε να εστιάσετε αποκλειστικά στην οπτική έλξη. Αυτό είναι σημαντικό, όπως θα έπρεπε να είναι. Είναι η αυλή σας, θα περάσετε πολύ χρόνο εκεί και θέλετε να φαίνεται ωραία. Εκτός από την εμφάνιση, είναι καλή ιδέα να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε τύπου υλικού.

Το μέταλλο είναι συνήθως πολύ ανθεκτικό και φθηνό. Φαίνεται καλό, ταιριάζει καλά και έχει ποικιλία αισθητικής. Το μέταλλο είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για έπιπλα και άλλα διακοσμητικά εξωτερικού χώρου που δεν απαιτούν πολλή συντήρηση. Ωστόσο, ανάλογα με την τοποθεσία και το κλίμα σας, η σκουριά είναι μια πιθανότητα. Εάν ζείτε σε ένα τέτοιο κλίμα, φροντίστε να επεξεργαστείτε το μέταλλο για να αποτρέψετε τη σκουριά.

Το Wicker είναι απίστευτα ευέλικτο. Εκτός από φθηνή, αυτή η ελαφριά επιλογή μπορεί να διατεθεί σε διάφορα χρώματα, σχήματα, μεγέθη και είναι ιδανική για τοποθέτηση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Εάν είστε νέοι στα σαλόνια της πίσω αυλής ή δεν ξέρετε τι ταιριάζει και τι όχι, η λυγαριά μπορεί να είναι το τέλειο υλικό εκκίνησης.

Ένα τραπέζι από σκληρό ξύλο που περιβάλλεται από ξύλινες καρέκλες είναι ένα όμορφο θέαμα. Υπάρχει κάτι ανακουφιστικό και ελκυστικό στο ξύλο. Τα φυσικά, γήινα χρώματα του ξύλου το βοηθούν να ταιριάζει καλά με τα περισσότερα ντεκόρ και η μακροχρόνια αντοχή του σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντικατάστασή του συχνά. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το ξύλο απαιτεί έγκαιρη συντήρηση. Δεν είναι πολύ, απλώς μια απλή θεραπεία κάθε λίγους μήνες έως ένα χρόνο, αλλά η μη επεξεργασία του ξύλου μπορεί να οδηγήσει σε σήψη και άλλα προβλήματα που είναι δύσκολο και δαπανηρό να διορθωθούν.

Βήμα τρίτο: Επιλέξτε Έπιπλα

Αυτό είναι ίσως το πιο εύκολο βήμα. Όλη αυτή η διαδικασία ξεκινά με μια ιδέα στο μυαλό, και αυτή η ιδέα είναι φορτωμένη με εργαλεία, σωστά; Είσαι έτοιμος! Αλλά προτού πηδήξετε στο αυτοκίνητο για να εντοπίσετε τα τέλεια κομμάτια σας, ποια είναι η λειτουργία του σαλονιού της αυλής σας;

Σκοπεύετε να αφιερώσετε χρόνο διαβάζοντας; τρώει? Μαγείρεμα? Συζήτηση; Δεν πρέπει να αλλάζουν το στυλ του σαλονιού σας, αλλά καλό είναι να σκεφτείτε σε τι θα ξοδέψετε περισσότερο χρόνο πριν αγοράσετε οποιοδήποτε έπιπλο. Τα κυκλικά σετ προσφέρουν έναν εξαιρετικό τρόπο επικοινωνίας με την οικογένεια και τους φίλους. Προσθέστε ένα τζάκι και έχετε ένα υπέροχο βραδινό καταφύγιο. Τα σετ σαλονιού μπορούν να έχουν ανακλινόμενα καθίσματα, άνετες κούνιες, ακόμη και ανάκλιντρα.

Τελικά, δεν έχει σημασία πώς μοιάζει το σαλόνι σας αρκεί να είναι τέλειο για εσάς. Βάλτε μια κούνια βεράντας δίπλα στην ψησταριά σας; Γιατί όχι. Τα μπιφτέκια τείνουν να έχουν καλύτερη γεύση με αυτόν τον τρόπο. Ξαπλωμένη καρέκλα κάτω από την καρυδιά σας, τραπέζι δίπλα στο υπόστεγο σας, τζάκι όπου κι αν είναι οι άνθρωποι βάζουν τζάκι. Η δημιουργία ενός σαλονιού στην πίσω αυλή είναι μια διασκεδαστική και συναρπαστική δραστηριότητα που σας δίνει το δικό σας μικρό κομμάτι του παραδείσου.