Ο καλύτερος μικρός καταψύκτης για εύκολη προετοιμασία γευμάτων

7 Ιουνίου, 2023 0 By admin

Εργάζεστε από το σπίτι, προσπαθείτε να χάσετε βάρος ή απλώς προσπαθείτε να είστε υγιείς για το νέο έτος; Φέρτε μαζί σας προετοιμασία γευμάτων για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα. Όταν προετοιμάζετε καλά τα γεύματα, διατηρείτε τρόφιμα αξίας έως και τριών ημερών στο ψυγείο και καταψύχετε το υπόλοιπο φαγητό. Η πρόσθετη προετοιμασία γευμάτων σας, όπως οι τηγανίτες πρωτεΐνης, τα μπολ μπουρίτο, το κοτόπουλο αργής κουζίνας και άλλα έτοιμα γεύματα, έχουν τον δικό τους χώρο στην κατάψυξή σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές εάν σας τελειώσει ο χώρος στον τρέχοντα καταψύκτη σας και σκέφτεστε να αγοράσετε έναν δεύτερο καταψύκτη.

Το σωστό μέγεθος

Οι κατασκευαστές καταψυκτών συνιστούν τουλάχιστον ενάμισι κυβικά πόδια ανά άτομο. Επομένως, μια τετραμελής οικογένεια χρειάζεται έξι κυβικά πόδια χώρου κατάψυξης. Εάν ο τρέχων καταψύκτης σας είναι 2,5 κυβικά πόδια, χρειάζεστε 3,5 κυβικά πόδια χώρου κατάψυξης για την τετραμελή οικογένειά σας. Θα χρειαστεί επίσης να καταλάβετε εάν πρόκειται να κάνετε άλλες δεσμεύσεις για υγιεινό τρόπο ζωής πέρα ​​από την προετοιμασία γευμάτων. Θα προσθέσετε μια συνδρομή για προϊόντα, θα αγοράσετε 1/4 βοδινό κρέας από μια τοπική φάρμα ή θα φυτέψετε έναν κήπο φέτος; Το επόμενο βήμα είναι να καθορίσετε ποιος τύπος καταψύκτη είναι καλύτερος για τον χώρο σας.

Συμπαγής κυβικός καταψύκτης

Ως οι μικρότεροι στην κατηγορία καταψύκτη, οι συμπαγείς καταψύκτες είναι συχνά η φθηνότερη επιλογή. Οι επιλογές κυμαίνονται από 1,7 κυβικά πόδια έως 5,0 κυβικά πόδια για έναν συμπαγή καταψύκτη. Οι συμπαγείς καταψύκτες έχουν συνήθως συρτάρια που γλιστρούν σε ράγες και ορισμένα στυλ περιλαμβάνουν αποσπώμενα καλάθια αποθήκευσης που κρατούν τα τρόφιμα σας οργανωμένα, ώστε να μπορείτε να βρείτε όλα τα αντικείμενά σας. Εάν το μοντέλο που σκέφτεστε δεν διαθέτει καλάθια αποθήκευσης, μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα πλαστικά καλάθια online για να οργανώσετε το χώρο σας. Οι περισσότεροι καταψύκτες στήθους πρέπει να αποψυχθούν χειροκίνητα, αν και ορισμένα μοντέλα δεν έχουν παγετό ή διαθέτουν επιλογές αυτόματης απόψυξης. Οι καταψύκτες μπορούν επίσης να βοηθήσουν το φαγητό σας να παραμείνει παγωμένο για έως και τρεις ημέρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Είναι ελαφριά και φορητά, ώστε να μπορείτε να τα μετακινήσετε εύκολα – επάνω, κάτω, στο γκαράζ ή στο εξοχικό χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Εξοικονόμηση χώρου Όρθιος καταψύκτης

Πόσο χώρο έχετε για να κουνήσετε την πόρτα; Ένας όρθιος καταψύκτης 1,1 κυβικών ποδιών έως 5,0 κυβικών ποδιών καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο δωμάτιο πλυντηρίων, στο γκαράζ ή στο υπόγειό σας από έναν μεσαίο ή μεγάλο καταψύκτη, αλλά πρέπει να μετρήσετε πόσο χώρο χρειάζεστε για να ανοίξετε και να κλείσετε. ψυγείο. Αν και έχουν έως και 15% λιγότερο αποθηκευτικό χώρο από έναν καταψύκτη, είναι ευκολότερο να οργανωθούν επειδή μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο. Μπορεί να έχουν συρόμενα καλάθια ή συρμάτινο ράφι για εύκολη πρόσβαση στα αποθηκευμένα τρόφιμα. Το μειονέκτημα – εάν κοπεί η τροφοδοσία, ένας όρθιος καταψύκτης θα σπάσει πιο γρήγορα από έναν καταψύκτη στήθους.

Καταψύκτης χωρίς πάγο

Οι περισσότεροι καταψύκτες σήμερα είναι χωρίς παγετό, αλλά πρέπει να κατανοήσετε πώς λειτουργούν, ώστε να μην επηρεάσουν τα προετοιμασμένα γεύματά σας. Ένας καταψύκτης χωρίς παγετό αποτρέπει τον παγετό επιτρέποντας στη θερμοκρασία να αυξάνεται μία φορά την ημέρα στους 32 βαθμούς F, αντί να διατηρεί το φαγητό σας κρύο στους 0 βαθμούς F. Η ανερχόμενη θερμοκρασία του σχεδιασμού χωρίς παγετό διατηρεί το φαγητό σας κάτω από το μηδέν αλλά αρκετά ζεστό ώστε η υγρασία στον αέρα να μην συμπυκνώνεται σε πάγο. Δεν θα έχετε συσσώρευση παγετού, επομένως θα έχετε περισσότερο χώρο, αλλά μπορείτε να πάθετε έγκαυμα κατάψυξης. Οι καταψύκτες χωρίς παγετό είναι επίσης πιο ακριβοί στη λειτουργία από τους παραδοσιακούς καταψύκτες και είναι χειρότεροι για το περιβάλλον επειδή καταναλώνουν περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια. Εάν θέλετε να παρακάμψετε τυχόν ανησυχίες σχετικά με το έγκαυμα στην κατάψυξη, εναλλάξτε τα γεύματα προετοιμασίας γευμάτων και καταναλώστε τα τακτικά.

Εάν αυτά τα οφέλη κάνουν την αγορά να αισθάνεστε ότι αξίζει τον κόπο ή εάν σκέφτεστε να αγοράσετε έναν καταψύκτη, η Progressive Leasing προσφέρει απλές, ευέλικτες επιλογές πληρωμής από περισσότερους από 30.000 λιανοπωλητές. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας και ανακαλύψτε την τέλεια αναβάθμισή σας επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση progleasing.com.