Εμπορικές γραμμές χονδρικής: Μάθετε τι αγοράζετε

Εμπορικές γραμμές χονδρικής: Μάθετε τι αγοράζετε

3 Ιουνίου, 2023 0 By admin

Ψάχνετε απεγνωσμένα τρόπους να βελτιώσετε το πιστωτικό σας σκορ; Μπορεί να έχετε σκοντάψει σε εμπορικές γραμμές.

Η προσθήκη εμπορικών γραμμών στην πιστωτική σας αναφορά μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τον μαγικό σας αριθμό. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να είναι ακριβά. Και όταν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα, μπορεί να μην έχετε τα χρήματα που χρειάζεστε.

Εκεί εμφανίζονται οι γραμμές χονδρικής ως ένας γρήγορος και προσιτός τρόπος για να βελτιώσετε την πίστωσή σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις γραμμές χονδρικής πώλησης και εάν είναι η σωστή διαδρομή επιδιόρθωσης πίστωσης για εσάς.

Τι είναι οι γραμμές χονδρικής;

Οι εμπορικές γραμμές είναι λογαριασμοί που εμφανίζονται στο την πιστωτική σας έκθεση. Από στεγαστικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες έως δάνεια αυτοκινήτου, κάθε λογαριασμός που έχετε με ανακυκλούμενη πίστωση και δόσεις εμφανίζεται ως γραμμή συναλλαγών στην αναφορά σας.

Οι γραμμές χονδρικού εμπορίου είναι μια έκδοση των παραδοσιακών, αλλά έχουν σχεδιαστεί ρητά για να βελτιώσουν τη βαθμολογία σας δείχνοντας στους δανειστές ότι έχετε καλό ιστορικό δανεισμού.

Ο όρος «χονδρική» είναι λίγο λανθασμένος καθώς υποδηλώνει ότι αγοράζετε χύμα. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα αγοράσουν περισσότερους από έναν ή δύο λογαριασμούς τη φορά.

Όταν ακούτε τη λέξη “χονδρική”, σκεφτείτε προσιτό αντί για χύμα. Επειδή οι επιλογές χονδρικής που προσφέρονται από καλές εταιρείες είναι προσιτές, αυτές οι γραμμές είναι από τις καλύτερες μεθόδους επιδιόρθωσης πίστωσης για άτομα που δεν έχουν μεγάλο ποσό κυμαινόμενων μετρητών για να εξοφλήσουν τα χρέη τους.

Πώς λειτουργούν;

Ενώ μια κανονική (κύρια) εμπορική γραμμή είναι ένας λογαριασμός που σας αναφέρει ως τον κύριο κάτοχο λογαριασμού, μια γραμμή χονδρικής είναι συνήθως μια εμπορική γραμμή εξουσιοδοτημένου χρήστη. Αυτοί οι λογαριασμοί σας ονομάζουν ως εξουσιοδοτημένο χρήστη στον πιστωτικό λογαριασμό κάποιου άλλου.

Αυτός ο λογαριασμός θα έχει συνήθως χαμηλή χρήση και υψηλά όρια. Σε απλά αγγλικά:

  • Ένα χαμηλό ποσοστό χρησιμοποίησης της πίστωσης σημαίνει ότι ο πιστωτικός λογαριασμός σπάνια πλησιάζει το πιστωτικό όριο.
  • Υψηλό όριο σημαίνει ότι η τράπεζα προσφέρει σε αυτόν τον λογαριασμό μια μεγάλη πίστωση. Οι τράπεζες το κάνουν αυτό μόνο για λογαριασμούς που θεωρούν αξιόπιστους, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απίθανο να χάσουν τις πληρωμές πίστωσης.

Όταν είστε εξουσιοδοτημένος χρήστης, λειτουργεί ως εμπορική γραμμή και επηρεάζει άμεσα το πιστωτικό σας σκορ. Εάν αυτός ο λογαριασμός είναι σε καλή κατάσταση, σας ωφελεί. Εάν ο λογαριασμός είναι σε κακή κατάσταση, αυτό έχει αρνητικό αποτέλεσμα — γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε μια εμπορική γραμμή.

Αγορά χονδρικής πώλησης: Παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Ο πρώτος κανόνας αγοράς εμπορικών γραμμών για τη βελτίωση του πιστωτικού αποτελέσματός σας είναι να γνωρίζετε τι αγοράζετε. Θέλετε την καλύτερη απόδοση της επένδυσής σας, πράγμα που σημαίνει ότι θέλετε μια επιλογή που:

  1. σκληραγωγημένος — μια σειρά που είναι ενεργή και υγιής για πάνω από δύο χρόνια
  2. Μια εξουσιοδοτημένη εμπορική γραμμή χρήστη — σημαίνει ότι δεν είστε υπεύθυνοι για την οικονομική υγεία του λογαριασμού. Αντίθετα, είναι ευθύνη του κύριου ιδιοκτήτη, ο οποίος πρέπει να έχει χαμηλή χρήση και καλό ιστορικό.

Αν μπορείτε να το αποκτήσετε σε λογική τιμή, είναι φοβερό. Ωστόσο, δεν είναι φθηνές όλες οι επιλογές χονδρικής. Μερικοί μπορεί να έχουν παρόμοια τιμή με τις σταθερές γραμμές εξουσιοδοτημένων χρηστών που προσφέρονται από αξιόπιστους παρόχους.

Πώς ξέρετε πώς να εμπιστευτείτε μια επιλογή χονδρικής; Ο κρίσιμος παράγοντας είναι η εύρεση εταιρειών που παρέχουν εγγυήσεις για το προϊόν τους.

Πλεονεκτήματα των γραμμών χονδρικής

Τα πλεονεκτήματα των γραμμών χονδρικής περιλαμβάνουν:

  • Βελτίωση της πιστοληπτικής ικανότηταςΚύριος. Η αγορά εμπορικών γραμμών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιδιορθώσετε την πίστωσή σας ή να δημιουργήσετε ένα πιστωτικό ιστορικό εάν δεν έχετε. Απλά πρέπει να φροντίσετε να αγοράσετε από αξιόπιστους παρόχους.
  • Χαμηλή τιμή. Αυτές οι επιλογές είναι πολύ προσιτές σε σύγκριση με λογαριασμούς premium, κάτι που είναι καλά νέα εάν αναζητάτε οικονομική επισκευή πίστωσης.
  • Προσφέρεται από πολλούς γνωστούς πωλητές. Οι περισσότεροι από τους εξέχοντες πωλητές και μεσίτες εμπορικών γραμμών προσφέρουν επιλογές χονδρικής.
  • Διατίθενται επιλογές υψηλής ποιότητας. Το ότι είναι φθηνό δεν σημαίνει ότι είναι κακής ποιότητας. Ερευνώντας διεξοδικά τους προμηθευτές σας και τις προσφορές τους, μπορείτε συχνά να βρείτε ενημερωμένες εξουσιοδοτημένες εμπορικές γραμμές χρηστών σε τιμές ευκαιρίας.

Αξίζουν οι συναλλαγές χονδρικής;

Οι γραμμές χονδρικού εμπορίου είναι μια καλή επιλογή για επισκευή πίστωσης, εφόσον πρόκειται για εξουσιοδοτημένες επιλογές χρήστη που πωλούνται από αξιόπιστες εταιρείες. Είναι καλύτερο να ζητήσετε εγγύηση ότι η επιλογή είναι ένας ενημερωμένος λογαριασμός. Ορισμένοι πωλητές χρησιμοποιούν την ετικέτα «χονδρική» για να προτείνουν ότι λαμβάνετε έκπτωση, αλλά στη συνέχεια θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια.

Όταν βελτιώνετε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας, αναζητήστε τις πιο αξιόπιστες επιλογές. Αξίζει να πληρώσετε λίγο παραπάνω για μια επιλογή που θα παράγει σταθερά, σταθερά αποτελέσματα και εγγύηση ποιότητας. Όταν μια ετικέτα χονδρικής προτείνει χαμηλότερες τιμές, αλλά οι τιμές δεν είναι ακόμα τόσο χαμηλές, θα πρέπει να αποφύγετε να εμπιστευτείτε αυτούς τους παρόχους για τη βελτίωση της πιστωτικής σας βαθμολογίας.

Οι γραμμές χονδρικού εμπορίου που προσφέρονται από μια αξιόπιστη εταιρεία είναι εξαιρετικά, προσιτά περιουσιακά στοιχεία για πιστωτική επισκευή. Απλώς φροντίστε να ερευνήσετε διεξοδικά τον παροχέα σας.

Ολόκληρες εμπορικές γραμμές έναντι μεγάλων γραμμών χονδρικής

Εάν αγοράζετε γραμμές χονδρικής, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για εξουσιοδοτημένους λογαριασμούς χρηστών. Η εναλλακτική είναι να αγοράσετε μεγάλες εμπορικές γραμμές χονδρικής, οι οποίες συχνά δεν αξίζουν τον κόπο.

Αν και το να είστε «κύριος» κάτοχος λογαριασμού σε γραμμές χονδρικής μπορεί να ακούγεται ελκυστικό, ψάξτε πιο βαθιά και βλέπετε ότι αυτές οι επιλογές δεν αξίζουν τον κόπο σε σύγκριση με τις επιλογές εξουσιοδοτημένων χρηστών.

Η κύρια εμπορική γραμμή είναι ο πιο κοινός τύπος εμπορικής γραμμής. Η πιστωτική σας κάρτα είναι μια κύρια γραμμή συναλλαγών επειδή είστε ο κύριος κάτοχος και υπεύθυνος για την υγεία της γραμμής συναλλαγών. Αυτό είναι σε αντίθεση με μια εμπορική γραμμή εξουσιοδοτημένου χρήστη, όπου επωφεληθείτε από τη χαμηλή πιστωτική βαθμολογία χρήσης και τα υψηλότερα πιστωτικά όρια του άλλου μέρους.

Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να κάνετε είναι: Γιατί να αγοράσετε μια βασική γραμμή εμπορικών συναλλαγών όταν μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας; Η απάντηση είναι ότι μάλλον δεν πρέπει. Δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος για κάποιον να πουλάει χονδρικές κύριες εμπορικές γραμμές και κανένας καλός λόγος για να τις αγοράσει. Γιατί να πληρώσετε για κάτι που μπορείτε να πάρετε δωρεάν από την τράπεζά σας, δηλαδή έναν πιστωτικό λογαριασμό;

Οι εταιρείες που πωλούν τις κύριες γραμμές ως φθηνές χωρίς να παρέχουν άλλες διαβεβαιώσεις είναι πιθανό να πουλήσουν επιλογές που μπορεί να είναι ξεπερασμένες (και επομένως δεν θα βοηθήσουν στη βελτίωση της πιστωτικής σας βαθμολογίας).

Το δίδαγμα εδώ είναι ότι δεν αξίζει να αγοράζετε μεγάλες εμπορικές γραμμές χονδρικής. Θα έπρεπε να είσαι ακόμα έχω βασικά εμπορικές γραμμές, αλλά πρέπει απλώς να τις ρυθμίσετε μόνοι σας αντί να πληρώσετε κάποιον άλλο για να το κάνει.

Συμπέρασμα: Συναλλαγές χονδρικής

Οι γραμμές χονδρικού εμπορίου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε το πιστωτικό σας σκορ και να επιτύχετε επιδιόρθωση πίστωσης χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βρείτε έναν καλό πάροχο που θα σας ενημερώνει για την κατάσταση κάθε επιλογής που προσφέρει και θα προσφέρει επιλογές εξουσιοδοτημένων χρηστών.

Συνιστούμε να βρείτε τις καλύτερες ενημερωμένες γραμμές χονδρικής για εξουσιοδοτημένες εμπορικές γραμμές χρηστών για να βελτιώσετε την πιστωτική σας βαθμολογία. Είναι ο καλύτερος τρόπος για ένα πιο ευτυχισμένο, πιο ασφαλές οικονομικό μέλλον.

Στίβεν Μιλστάιν
Τελευταίες δημοσιεύσεις από τον Steven Millstein (Προβολή όλων)